Situat in centrul orasului Sinaia, Romania, Hotel International Sinaia de 4 stele este cea mai eleganta locatie de afaceri, agrement si evenimente de pe Valea Prahovei.

Statiunea Sinaia, situate la numai 120 de kilometri distanta de Bucuresti, pe pantele mai joase ale Masivului Bucegi,este celebra inca de la sfarsitul secolului al XIX-lea .

Statiunea se diferentiaza de toate celelalte prin arhitectura vilelor elegante,construite in stilul secolului al XIX-lea ,cand statiunea primise supranumele de "Perla Carpatilor'.

Puteti vizita aici celebrul Castel Peles ,construit la ordinul regelui Carol I al Romaniei,in stil neogotic si neorenascentist german. In interior veti descoperi elemente de decor germanice,coloniale,turcesti,venetiene, maure.

Tot aici puteti vizita si Castelul Pelisor,al doilea ca marime din Sinaia ,ce face parte din acelasi domeniu ,dar si castelul Foisor,cel mai mic din intreg ansamblul.

Castelul Pelisor a fost construit intre anii 1899-1902 si face parte din vastul ansamblu arhitectonic creat de regele Carol  I pe valea paraului Peles.

Statiunea abunda in astfel de obiective culturale.

De la Peles puteti cobori catre vechea Gara Regala,apoi puteti ajunge la casa memoriala a celebrului compozitor George Enescu,unde veti vedea care a fost cea mai buna sursa de inspiratie pentru operele sale ce au cucerit intreaga lume.

Hotel International Sinaia ,complet renovat si redecorat in 2011,reprezinta spatiul in care te poti simti ca acasa,la poalele muntilor Bucegi.

Accesibil direct din DN1,cu vedere catre inaltimille verzi ale muntelui,hotelul a devenit in timp locul perfect atat pentru evenimente corporate sau sociale,cat si pentru experimentarea unor vacante de vis.

Odata cu renovarea si reechiparea cladirii in 2011,hotelul a primit un plus de personalitate si valoare ,acestea regasinde-se cu secces in atentia fata de clienti.

 


Cu numeroase atracții turistice și zone culturale în apropiere, Hotel International Sinaia oferă cazare modernă și luxoasă, cu Wi-Fi gratuit și acces la wellness și are doua piscine interioare excepționale, centru de fitness, saune uscate și umede, Jacuzzi si zona verde de exterior pentru plaja.

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, televizor cu ecran plat prin cablu, minibar, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, birou, cutie de valori și baie privată cu duș sau cadă.

Oaspeții Hotelului International Sinaia se pot bucura de o masă excepțională in cadrul celor doua restaurante elegante a la carte sau pot alege să se relaxeze în timp ce se bucură de priveliști superbe în Chocolate Barul  hotelului. Acest hotel de 4 stele din Sinaia dispune si de sapte sali de conferinte pentru intalniri de afaceri si evenimente sociale.

Hotelul este mândru că a fost recunoscut pentru serviciile sale superioare și ospitalitatea cu o serie de premii remarcabile, inclusiv premiul TripAdvisor Travelers' Choice, Certificat de excelență și Top Hotel Awards.